Parama ukrainiečiams gyvenantiems Zarasų krašte įgavo pagreitį

  • Post Category:news

🌞Nuo kovo 24 iki balandžio 7 dienos Zarasų atviro jaunimo centro ir Zarasų rajono jaunimo reikalų tarybos organizuotas paramos rinkimas ukrainiečiams gyvenantiems Zarasų krašte įgavo pagreitį.

❤️AČIŪ visiems 45 žmonėms ir bendruomenės nariams, kurie prisidėjo renkant paramą ir taip nors truputį pagerina esamą situaciją. Šiuo metu kiekviena pagalba yra labai svarbi.

🤝Bendradarbiaudami su ukrainiečių apgyvendinimo koordinatoriumi Zarasų rajono savivaldybėje Andrėjumi Jančevskiu dalinama surinkta parama pagal poreikį.

👍Didžiulį darbą atliko Ugnė Lamanauskaitė, Emilija Urbonavičiūtė, Neringa Galvydytė, Orinta Žulytė, Evelina Kapustina, Kristina Čirkova, Valerija Rostovskaja, Gabija Trainytė, Viktoras Lapenas ir Miglė Valkauskienė rūšiuodami, skaičiuodami, pakuodami ir išvedžiodami gautą paramą.

🤝Išvežiodami paramą bendraujame su ukrainiečiais, jie labai nuoširdus ir malonūs žmones. Kiekvienas iš jų dėkoja žmonėms už pagalbą ir palaikymą.

➡️Buvo surinkta:

🛁higienos priemonių (dušo želės, moteriškų įklotų, ausų krapštukų, muilo, skutimosi peiliukų, dantų pastos, veido kremų, šampūnų, dantų šepetukų, drėgnų servetėlių, rutulinių dezodorantų, rankų kremų, vienkartinių nosinaičių, vatos diskelių, plaukų balzamų, kūno losjono, toniko, tualetinio popieriaus, suaugusiųjų ir vaikiškų sauskelnių, buteliukai, gertuvė, seilinukai, mišinukas);

🧴sanitarinių priemonių (indų ploviklis, kempinėles, šiukšlių maišai, valikliai, degtukai);

🖍️kanceliarinių prekių (spalvoti ir piešimo pieštukai, flomasteriai, trintukai, spalvotos kreidelės, sąvaržėlės, parkeliai, markeriai, akvarelė, sąsiuviniai, skaičiuotuvas, kūrybos rinkiniai, dažų indelis, spalvotas ir piešimo popierius, guašas, skylamušis, drožtukai, spalvinimo knygelės, kopijavimo popierius);

🛋️ pledai, patalinės užvalkalai, miegmaišiai, staltiesės, plaukų aksesuarai, taip pat surinkome truputi;

🥼moteriškų, vyriškų ir vaikiškų drabužėlių, žaislų, maisto produktų.

➡️Atstovaudami ,,Maisto banko‘‘ akcijai, taip pat daliname suformuotus ilgo galiojimo maisto paketus.

🤝Norime padėkoti Zarasų rajono savivaldybės kultūros centrui už visokeriopą pagalbą direktoriui Aurimui Gudui ir visada prisijungiančiam prie jaunimo iniciatyvų – Jaunimo reikalų tarybos pirmininkui Erikui Černovui.

🤝Taip pat norime padėkoti laikraščio ,,Zarasų kraštas‘‘ redaktoriaus pavaduotojai Danutei Pulokaitei už viešinimą ir bendradarbiavimą.Kartu mes galime labai daug ir taip nors truputį prisidėti prie gerų darbų, kurie yra labai reikšmingi.

💯Miglės Valkauskienės ir Eriko Černovo nuotraukos iš paramos dalinimo.